درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

قالیباف: جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ پس از نوروز بررسی می‌شود

رئیس مجلس گفت: بنا شد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس طرحی را تدوین کند که در این طرح به دولت اجازه داده شود تا احکامی را که در شورای نگهبان تأیید شده از اول فروردین اجرا کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 10
کد خبر: ۲۳۲۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی درباره زمان ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال آینده گفت: در ماده ۱۸۲ قانون ارسال بودجه دو مرحله‌ای است یعنی در بخش اول احکام و فروضات درآمد و هزینه‌ها تصویب می‌شود که در مراحل نهایی است.


وی افزود: طبق آیین نامه دولت ۴۰ روز فرصت دارد جداول لایحه بودجه را به مجلس ارسال کند. روز گذشته در جلسه سران قوا با رئیس جمهور در این مورد صحبت شد.


قالیباف ادامه داد: با توجه به روزهای پایانی سال، زمان بندی این موضوع در این فرصت کم امکان پذیر نیست. بر همین اساس در جلسه سران قوا هم تدبیر شد تا دولت لایحه دو دوازدهم ارسال کند ولی وقت کافی برای این موضوع هم وجود ندارد. از طرفی در بخش احکام بودجه سال آینده که تصویب شده و به تائید شورای نگهبان هم رسیده است، احکامی مانند افزایش حقوق‌ها یا مالیات بر ارزش افزوده باید از ابتدای فروردین اجرا شود.


وی تاکید کرد: بنا شد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس طرحی را تدوین کند که در این طرح به دولت اجازه داده شود تا احکامی را که در شورای نگهبان تأیید شده از اول فروردین اجرا کند.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تا در این فرصت جداول لایه بودجه را تصویب کنیم. اگر خاطر دوستان باشد قبل از اصلاح قانون بودجه جداول همیشه بعد از عید به آن رسیدگی می‌کردیم. امروز یا فردا صبح این طرح را حتماً اعلام وصول می‌کنیم و روز سه‌شنبه در صحن مورد رسیدگی قرار می‌دهیم./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر